Unul dintre cele mai frumoase cadouri din viața meaPosted by On noiembrie 26, 2019

cadouri frumoase - Unul dintre cele mai frumoase cadouri din viața mea

Nu obișnuiesc să scriu astfel de articole, dar povestea aceasta trebuie spusă.

În urmă cu o lună am primit unul dintre cele mai frumoase cadouri din viața mea. 😳😍

Era o zi de joi, aveam ore la master, am mers la cursuri, discutam cu colegii fel și fel de lucruri. În acea zi am simțit puțin o răcire din partea unei colege, de fel ea mereu era zâmbitoare și discutam, dar acum parcă era supărată pe mine. Nu am deschis subiectul, doar căra o pungă grea, am întrebat “ce se află acolo?”, mi-a răspuns scurt “nimic important”… Mă simțeam aiurea, dar am lăsat să treacă timpul. La ultima oră de curs, colega, îmi spune că vrea să discutăm ceva. Merg să vorbim, iar din acea pungă scoate o carte intitulată “Bibliografia lui Coco Chanel”. Apoi, îmi povestește că ea, atunci când citește o carte îi place să își noteze citate și…😍îmi oferă unul dintre cele mai frumoase cadouri din viața mea-un semn de carte, lucrat manual de ea, cu miros demențial de parfum ales după personalitatea mea și cu inserții de revistă pe o parte-conform pasiunii mele. În acel moment toată ființa mi-a fost învăluită de emoții, sufletul îmi bătea așa cum bat razele de soare vara, parcă nu îmi venea să cred că e real…și totuși era. 😱

Ce am învățat din această experiență frumoasă? Oamenii te pot surprinde când te aștepți mai puțin.😍 Există momente când oamenii se gândesc la tine fără ca tu să știi. Pentru mine a fost un gest enorm, ca o persoană, fără vreo obligație, să își rupă timp din timpul ei și să creeze ceva unic destinat mie.

Îți mulțumesc enorm, voi păstra semnul de carte în etern! 💌

 

Tu, cel care citești acum acest articol, gândește-te cui ai vrea să îi faci ziua mai frumoasă, și oferă-i o amintire unică.

Care a fost cel mai frumos gest pe care l-a făcut cineva pentru tine în ultima perioadă?

 

 

#detoate

#surprize

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *