Vacanță de iarnă: plimbări cu sania trasă de câini huskyPosted by On noiembrie 13, 2019

vacanța-de-iarnă

vacanța-de-iarnă


Cauți idei pentru această vacanță de iarnă? Aștepți cu nerăbdare să te cufunzi în neaua pufoasă, să faci oameni de zăpadă, să te bulgărești cu prietenii și să te dai cu schiurile sau snowbord-ul? Dar să te plimbi cu sania trasă de câini husky, cum ți se pare? Deja tânjim doar când scriem aceste rânduri…Tu îți poți imagina aceste clipe? Ai pătruns pentru o clipă în lumea vacanței de iarnă?

Haide cu noi într-o vacanță de iarnă ca în povești prin România!

Idei pentru o vacanță de iarnă ca în povești: plimbări cu sania trasă de câini husky

Vrei să experimentezi alături de cei dragi ție o vacanță de iarnă ca în povești, chiar în România? Îți spunem de acum, poveste începe…Uită de pârtile celebre din Alpi, în România pârtile de schiat sunt animate de un peisaj al pădurilor infinite, al crestelor de munte care strălucesc în bătaia ultimelor raze de Soare, în plus aici vei avea parte de spectacol tradițional în fiecare zi și de experiențe unice.

 Vei fi cuprins de magia unui vis de iarnă: te vei plimba cu sania trasă de cai sau de husky, vei merge prin păduri în care zăpada îți ajunge la brâu, vei fi cuprins de teama că auzi lupi și te vei bucura de gustul demențial al preparatelor românești. 

Vrei să te plimbi cu sania trasă de câini husky? Să fii într-un film din Laponia, dar pe meleaguri românești? Plimbarea unică cu sania trasă de husky se desfășoară în Munții Harghitei. Poți, de asemeni pentru o trăire și mai autentică să fii protagonistul unui film, și să fii la comanda musherului tras de 8 câini husky. Rezervă experiența unică la numărul de telefon: 0745 108313 (contact Zoltan Parajdi).

Iată câteva opțiuni de cazare:

 Propunerile sunt orientative, alege ceea ce e pe sufletul tău și al celor dragi!

Cazare 1- Vila Honor este o construcție tradițională ce mizează pe o trăire autentic vânătoarească, astfel stilul rustic se îmbină cu elemente moderne, ideale pentru o vacanță de neuitat în România. Aceasta este situată la poalele Munților Harghitei, într-o zonă liniștită, contopită de natură. La proprietate aveți ocazia să mâncați preparate vânătorești: carne de căprior, carne de cerb, carne de mistreț și carne de porc mangalița. De asemeni preparatele tradiționale sunt gustoase: pâine secuiască pregătită în casă, gemuri realizate cu fructe culese de-a lungul anului din pădure. Cum vă surâd drumețiile prin zăpadă pe șaua unui cal maiestuos? Vila Honor organizează drumeții pe cal prin frumoasa zonă.

vacanța de iarnă hashtagholiday1 - Vacanță de iarnă: plimbări cu sania trasă de câini huskyvacanța de iarnă hashtagholiday2 - Vacanță de iarnă: plimbări cu sania trasă de câini husky

Cazare 2 – Complexul Pava este o locație modernă, ideală pentru odihnă și relaxare. La dispoziție aveți saună finlandeză, baie cu abur, cadă cu hidromasaj, servicii de masaj. Preparatele servite sunt atât tradiționale: platouri cu brânză, bunătăți din cămară, pulpă de iepure, pește în stil carpatin, pâine de casă și multe alte delicii.

vacanța de iarnă hashtagholiday3 - Vacanță de iarnă: plimbări cu sania trasă de câini husky

vacanța de iarnă hashtagholiday5 - Vacanță de iarnă: plimbări cu sania trasă de câini husky

Pârtii de basm din zonă

Îți oferim și câteva ponturi despre pârtii de basm din zona Munților Harghitei.

  1. Pârtia Piricske – are un grad de dificultate mediu, iluminare nocturnă. vacanța de iarnă 1024x578 - Vacanță de iarnă: plimbări cu sania trasă de câini husky
  1. Pârtia Mădăraș – ideală pentru fiecare grad de dificultate: mic, mediu și mare, fiind zone amplasate pentru fiecare pasionat de sporturi de iarnă.
  2. Pârtia Miercurea Ciuc (Șumuleu Ciuc) – are un grad de dificultate mediu spre ridicat, iluminare nocturnă.
  3. Pârtia Toplița – ideală pentru începători și avansați între-ale schiatului.

 

Cu caiacul iarna prin România!

Cum povestea își face loc în vacanța voastră de iarnă, vă mai propunem o experiența unică – cu caiacul iarna. Dacă vă e dor de puțină bălăceală și de un iz de adrenalină, trebuie să încercați sportul Eskimo roll de la Toplița Green Park. Rezervă aici experiența.

vacanța de iarnă1 - Vacanță de iarnă: plimbări cu sania trasă de câini husky

 

Tu ce planuri ai pentru această vacanță de iarnă?

#detoate

#romania #vacanta #vacantadeiarna # experienteunice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *