Petrecerea burlăcițelor într-unul dintre cele mai frumoase locuri din RomâniaPosted by On iulie 27, 2019

petrecerea burlăcițelor cabana bârlogu  - Petrecerea burlăcițelor într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România

Petrecerea burlăcițelor într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România

Ești viitoare mireasă? Cauți unul dintre cele mai frumoase locuri pentru petrecerea burlăcițelor? Iată unde vei scrie cele mai frumoase amintiri, la Cabana Bârlogu.

Cabana Bârlogu se află în comuna Gilău, județul Cluj. O destinație cufundată în inima munților, acolo unde piscina de tip infinity parcă îți dă posibilitatea să atingi crestele copacilor.

Ia-ți prietenele și distrați-vă din zi până în noapte. Alege jocuri tematice, întreceri în piscină, salturi și fel și fel de idei care îți trec prin minte. Dansați în piscină, având reflectoare noaptea stele, muzica e ritmată de natură. Diminețile vă surprind în jacuzzi, luând micul dejun.

Cabana Bârlogu are o capacitate de cazare pentru 33 de persoane. Are șase camere, fiecare având un grup sanitar propriu, două apartamente a câte două camere, o bucătărie, un bar și un living. Linia rustică a cabanei oferă o eleganță aparte.

Living-ul și barul sunt creatoare de momente. Alături de prietene, la petrecerea burlăcițelor vei râde fără oprire, îți vei aminti vrute și nevrute și vei imortaliza evenimentul în albumul cu amintiri. Nu contează vară, iarnă, la Cabana Bârlogu petrecerea burlăcițelor se ține fără încetare.

Camerele vă teleportează în întreaga lume. În bucătărie puteți simți că sunteți pentru un moment în Londra. Intră în joc și imaginează-ți că îl apelezi pe viitorul soț, pe fundal se aud râsetele prietenelor. Oare va răspunde unui număr necunoscut, ce va spune, va intra în joc și se va preface că nu te recunoaște ori filmul se va încheia brusc? Bineînțeles, iluzia ține o clipă, pentru că deschizi cabina telefonică și realizați că vorbești la o banană.1f602 - Petrecerea burlăcițelor într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România

Amuzament, clipe și distracție alături de prietenele tale la Cabana Bârlogu.

Destinația este ideală și pentru petrecerea burlacilor. Vino cu prietenii și da-ți start petrecerii, într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România!

Pentru detalii referitoare la disponibilitate și preț, vă rugăm să contactați Cabana Bârlogu!petrecerea burlăcițelor burlacilor cabana bârlogu hashtagholiday 1024x1024 - Petrecerea burlăcițelor într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România

 

#detoate

#petrecereaburlăcițelor #pemeleaguriromânești #celemaifrumoaselocuridinRomânia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *