De ce încălzirea electrică în pardoseală reprezintă viitorul?Posted by On aprilie 24, 2019

încălzire electrică în pardoseală

încălzire electrică în pardoseală


Încălzirea electrică în pardoseală reprezintă viitorul

În zilele noastre, mediul înconjurător joacă un rol vital pentru fiecare individ. Dacă vrem ca timpul să comprime resurse esențiale ale solului trebuie să pornim cu o schimbare. Schimbarea pornește de la deciziile pe care le iei azi.

În pofida faptului că e primăvara, iar temperaturile crescute își fac loc, o vorbă din popor spune să îți faci sanie vara și căruță iarna. Preocupă-te de iarnă, chiar dacă căldura de afară îți creează sentimentul de siguranță. Soluția unei iernii fără griji o reprezintă încălzirea electrică în pardoseală.

Alege încălzirea electrică în pardoseală pentru a proteja mediul înconjurător. Resursele subterane (gazul) nu vor fi la nesfârșit, pe când energia electrică este o sursă regenerabilă.

Iată beneficiile încălzirii electrice în pardoseală:

  • Montare rapidă, în șapă sau în adeziv. Cablurile electrice de încălzire în pardoseală se pot monta atât pentru parchet, cât și pentru gresie;
  • Consum mai mic la energie;
  • Vechea centrală pe gaz dispare. Aici nu ai nevoie de centrală, și nici de revizii;
  • Ideală pentru persoanele care suferă de alergii respiratorii;
  • Reglarea temperaturii optime pentru locuință printr-un termostat digital;
  • Designul camerei va fi mult mai aspectuos.

Pentru a afla mai multe detalii despre încălzitea electrică în pardoseală am discutat cu o firmă specializată în acest domeniu, eXtraPlusEnergy, reprezintă pe piața românească fabrica germană Hemstedt, așadar calitatea produselor este garantată. Iată ce am aflat:

Încălzirea electrică în pardoseală este un sistem simplu. Cel mai important este ca fiecare beneficiar să respecte recomandările noastre, pentru a putea avea un consum mai mic de energie. Față de alte sisteme, fiecare proiect este diferit. La fiecare proiect vom efectua calcule pentru a găsi solutia cea mai potrivita.

incalizire electrica in pardoseala - De ce încălzirea electrică în pardoseală reprezintă viitorul?

încălzirea electrică în pardoseală

Avantajul este că la acest sitem de încălzire în pardoselă aveți nevoie doar de curent, iar fiecare încăpere va avea un sistem individual de încălzire.Termostatele pe care le montăm noi, sunt fabricate de Eberle Schneider. Sistemul de încalzire electrică în pardoselă nu necesită întreținere. În funcție de utilitate se va stabili dacă aceste cabluri electrice de încălzire se vor montate în șapă sau în adezivul de prins gresia. Dacă se dorește ca sistem unic de încălzire, obligatoriu, cablurile trebuiesc montate în șapă pentru ca această șapă să joace rol de calorifer pe toată suprafața ei.

Am remarca aici faptul că fiecare încăpere are un sistem individual, fiind controlat de un termostat digital, faptul că față de variantele clasice, prin aceste cabluri nu trece apa este un alt mare avantaj.

Costurile de implementare sunt mai mici, iar dacă se respectă întru-totul recomandările noastre, costul încălzirii este unul mic.

De multe ori, la proiectele mici, banii care s-ar fi cheltuit doar pentru branșarea la gaz plus centrala, acopera costurile de instalare pentru întregul nostru sistem de încălzire electrică în pardoseală.

La sistemele de încălzire electrică în pardoseală nu aveți nevoie de întreține. Să ne gândim doar la sistemele clasice, care necesită obligatoriu verificări ale centralelor (care costă), trebuiesc curățate caloriferele, aveti nevoie de pereți liberi pentru a monta caloriferele, de o cameră tehnică etc. De cele mai multe ori, după o perioadă apar probleme de funcționare în sistemele clasice, dar aici totul este în șapă, nu avem cheltuieli de întreținere, îl setăm și după îl lăsăm să funționeze.

Alege o viață sănătoasă, alege pentru viitorul tău.

Tu alegi încălzirea electrică în pardoseală? Noi cu siguranță, da!

Pentru mai multe informații referitoare la încălzirea în pardoseală accesează site-ul https://extraplusenergy.ro.

#detoate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *