Cum să creezi poze inedite pentru InstagramPosted by On aprilie 19, 2019

cum sa creezi poze inedite pentru instagram

cum să creezi poze inedite pentru instagram


Cum să creezi poze inedite pentru Instagram

Te-ai întrebat vreodată cum poți să creezi poze inedite? Azi, aflăm povestea unei tinere de succes pe Instagram, Ioana Puiu.

Ioana Puiu, tânără care reușește să te ducă într-o lume de basm. Pe Ioana am cunoscut-o pe Instagram, o simplă privire asupra conținutului ei, m-a făcut să îi dau instant follow.

Aștept cu nerăbdare fiecare postare a ei, pentru că surprinde privirea. Creează postări la care doar cu imaginația poți visa. Ea atinge visul. Îl face real.

Conținutul ei de pe Instagram te face să spui un singur cuvânt WOW!

cum sa creezi poze inedite pentru instagram ioana puiu 2 1024x680 - Cum să creezi poze inedite pentru Instagram

Am vrut să aflu povestea ei și să o împărtășesc cu voi. Haide să descoperim cum e să creezi poze inedite pentru Instagram.

Ioana Pui povestește că magia pozelor a început din facultate. A fost studentă la Facultatea de Jurnalism, specializarea Publicitate, ca atare creația trebuia să își pună amprenta asupra a tot ceea ce făcea. După, toată nebunia coloristică a devenit o normalitate pentru ea.

În ultimele luni a suprins prin poze unice, creative. În spatele unei poze de succes stă pasiunea, răbdarea și atenția la orice detaliu.

cum sa creezi poze inedite pentru instagram ioana puiu 3 819x1024 - Cum să creezi poze inedite pentru InstagramDe remarcat e faptul că, Ioana editează pozele pe telefon. Rețeta succesului ei constă în : voia bună, inspirație, creativitate. Când le pui pe toate la un loc creezi inedit, iar timpul zboară cu repeziciune, ideile se transformă în muncă de minim 5 ore pentru o poză. Alături îi stau aplicații precum: Spanspeed, VSCO, Facetune, Picsart și Lightroom, care în timp i-au devenit prieteni dragi.

Urmărește-o pe Ioana pe Instagram, vei avea parte de o doză de energie și fascinație în fiecare zi!

#detoate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *