Un weekend în Cluj-Napoca pentru studenți cu 150 de leiPosted by On august 14, 2018

weekend ieftin pentru studenti

vacanta ieftina pentru studenti


Ești student? Îți place să călătorești? Hai în vacanță la Cluj-Napoca.

Profită de perioada studenției, și de faptul că biletul de tren la clasa a II-a este gratuit și călătorește cât mai mult și cu bani puțini.

top 10 cluj napoca hashtagholiday.ro  1024x768 - Un weekend în Cluj-Napoca pentru studenți cu 150 de lei

Cum îți sună un weekend în perioada 24-26 august cu doar 150 de lei?

Iată ofertele tale gândite de hashtagholiday.ro

Varianta 1: Hostel Turistul situat în apropierea centrului vechi. Puteți opta pentru camera de 8 persoane. Alege să mergi cu prieteni, vei economisi bani.

2 nopți: 400 de lei/8 persoane, tu vei plăti pentru 2 nopți de cazare în Cluj-Napoca 50 de lei. Ieftin nu? În plus ești cu prietenii și nu aveți limită la distracție, petrecerea poate ține toată noaptea

Varianta 2: Apartament Primadea, decorat într-o notă modernă. Se află într-o zonă liniștită a orașului, aproape de Vivo. Cazarea așteaptă să îi treceți pragul, având o capacitate de 6 persoane, economisește bani și mergi cu prieteni. În plus la Apartament Primadea grupurile de minim 4 persoane profită de 10% reducere la cazare.

2 nopți: 360 lei/6 persoane, tu vei plăti pentru un weekend în Cluj-Napoca 60 de lei. O sumă mică, tu ce spui? Din nou e un motiv de bucurie faptul că sunteți doar voi 6 în cazarea respectivă și distracția la Cluj-Napoca nu are limite.

Varianta 3: Dacă alegi să vizitezi Cluj-Napoca singur, poți alege Pensiunea Bellagio. Cazarea oferă tot confortul de care ai nevoie, fiind  situată în zona centrală a orașului.

Într-o cameră single vei plăti 280 de lei/2 nopți.

 

 

Un weekend în Cluj-Napoca pentru studenți cu doar 150 de lei. Ce zici îți faci bagajele?

 

Hashtagholiday.ro nu își asumă eventualele modificări de preț/disponibilitate ale cazărilor, acestea sunt doar niște sugestii. Hashtagholiday.ro nu este o agenție de turism, ci un site destinat să răspundă cu idei pentru călătorii la prețuri mici.

Vacanta-studenti

#calatoreste ieftin #romania #holiday.ro#studenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *