Un weekend în Brașov pentru studenți cu 150 de leiPosted by on

vacanta ieftina pentru studenti

Ești student? Îți place să călătorești? Hai în vacanță la Brașov.

Profită de perioada studenției, și de faptul că biletul de tren la clasa a II-a este gratuit și călătorește cât mai mult și cu bani puțini.

Cum îți sună un weekend în perioada 10-12 august cu doar 150 de lei? Bani în care sunt incluse cazarea și 4 mese.

Iată ofertele tale gândite de hashtagholiday.ro

Varianta 1: Vali’s apartment, un apartament modern situat la 15-20 de minute de centru. Apartamentul are o capacitate de a caza 4 persoane, așa că alege să mergi cu prieteni, vei economisi bani.

2 nopți: 370 de lei/4 persoane , tu vei plăti pentru 2 nopți de cazare în Brașov 92 de lei. Ieftin nu? În plus ești cu prietenii și nu aveți limită la distracție, petrecerea poate ține toată noaptea.

Varianta 2: Apartment Elisa, un apartament decorat cu bun-gust și o notă de nou așteaptă să îi treceți pragul. Cazarea are o capacitate de 4 persoane, economisește bani și mergi cu prieteni.

2 nopți: 416 lei/4 persoane, tu vei plăti pentru un weekend în Brașov 104 lei. O sumă mică, tu ce spui? Din nou e un motiv de bucurie faptul că sunteți doar voi 4 în cazarea respectivă și distracția la Brașov nu are limite.

Varianta 3: Dacă alegi să vizitezi Brașovul singur, poți alege The Evil Clown. Nu te lăsa păcălit de nume, cazarea îți va oferi tot confortul, fiind situată chiar în centrul orașului.

Într-o cameră cu 4 paturi, cazarea te va costa 139 de lei/2 nopți.

 

 

 

vacanta pentru studenti

Idei unde să mănânci ieftin în Brașov

Când merg în Brașov prefer să mănânc la Dabo Doner sau la Cartofisserie. La Cartofisserie găsești cei mai buni cartofi pai din oraș, yamy, trebuie să îi încerci sunt delicioși și ieftini, o porție de cartofi(200 gr.) e 7 lei. La Dabo Doner găsesc mereu cele mai prospete sandvișuri și un meniu ieftin 15 lei(sandviș, cartofi și suc).

Un weekend în Brașov pentru studenți cu doar 150 de lei. Ce zici îți faci bagajele?

Vacanta-studenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *