3 cele mai frumoase cascade din BihorPosted by On iulie 28, 2018

detoate e1532689663423 - 3 cele mai frumoase cascade din Bihor

3 cele mai frumoase cascade din Bihor

Zilele toride sunt cele mai frumoase dacă te afli în preajma unei cascade. De ce? Pentru că răcoarea apei îți va stropi nu doar piele, ci și imaginea ochilor cu frumusețea ce ți se dezvăluie în față, cu cadrele ce se conturează și se lasă pozate, cu amintirea momentului ce rămâne eternă.

În Bihor sunt o mulțime de locuri gata oricând să îți spună o poveste. Azi am ales să spun povestea a 3 celor mai frumoase cascade din Bihor, haideți să le vedem.

Top 3 cele mai frumoase cascade din Bihor

Cascada Iadolina, de o frumusețe ieșită din tipare. Cascada Iadolina este situată la 6 km de Coada Lacului Leșu,  în valea Iadului.

Cascada Iadolina din Bihor 3 cele mai frumoase cascade hashtagholiday.ro  - 3 cele mai frumoase cascade din Bihor

Cascada Boiului, se află în localitatea Lorău la aproximativ 70 de km de Oradea. Până la un anumit punct se poate merge cu mașina, după care drumul se continuă la pas prin sunetul păduri ce te cheamă la ea, prin cărările umplute de atâtea povațe, printre frunzele, pomi și apa parcă pictate. Drumul  nu e anevoios, dar necesită o încălțăminte adecvată, de preferință încălțăminte sport. Prin pădure vei merge cam 15-20 de minute, iar când vei ajunge ți se va deschide în față un spectacol al naturii- Cascada Boiului.

cascada boiului 3 cele mai frumoase cascade hashtagholiday.ro  - 3 cele mai frumoase cascade din Bihor

Cascada Vadul Crișului, locul unde natura s-a jucat cu culorile și a lăsat drept creație o ploaie de apă în mijlocul verdeții. Cascada Vadul Crișului se află în apropierea Peșterii Vadul Crișului. Cum poți ajunge la cascada află aici.

cascada vadul crisului 3 cele mai frumoase cascade hashtagholiday.ro  1024x768 - 3 cele mai frumoase cascade din Bihor

 Ce cascadă din Bihor ți-a rămas întipărită în minte?

 

 

#detoate

#bihor#calatoreste ieftin #romania #holiday.ro#cascade#top 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *